Kooperativa poisťovňa

248
Profil poisťovne

Poisťovňa KOOPERATIVA, a .s. Vienna Insurance Group vznikla v roku 1990, ako prvá súkromná univerzálna poisťovacia spoločnosť na území Slovenska.

Poistenie
Povinné zmluvné poistenie
Cestovné poistenie
Poistenie bývania
Havarijné poistenie

Vyberte si z ponuky poistení Kooperativa

Divider

O poisťovni Kooperativa

Základné informácie o poisťovni

Poisťovňa KOOPERATIVA, a .s. Vienna Insurance Group vznikla v roku 1990, ako prvá súkromná univerzálna poisťovacia spoločnosť na území Slovenska. V priebehu svojich prvých rokov činnosti si vybudovala pozíciu stabilnej a úspešnej poisťovne, ktorá spája tradičné hodnoty a moderné riešenia. Dôveru svojich klientov si udržala aj napriek narastajúcej konkurencii. Kooperativa si svojím rastom a rozvojom upevňuje pozíciu ako dôležitý hráč na slovenskom poisťovacom trhu.

KOOPERATIVA je majoritne vlastnená jednou z najvýznamnejších poisťovní v Rakúsku, Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe. Spoločnosť je členom silnej európskej skupiny Vienna Insurance Group, ktorá má zastúpenie po celej Európe. Do silnej európskej poisťovacej skupiny, sa poisťovňa Kooperativa začlenila založením vlastnej maklérskej spoločnosti Capitol, a. s.

Ak máte radi prehľad o svojich poistkách, ponúka poisťovňa Kooperativa prihlásenie cez klientsky portál eKooperativa. Klienti môžu vďaka tejto užitočnej službe online nahlásiť škody a doložiť dokumenty, uzatvoriť si poistenie, resp. zmeniť svoje osobné údaje a zadať požiadavku k zmene zmluvy z pohodlia domova.

Poskytované služby

 V posledných rokoch začala poisťovňa Kooperativa aktívne rozširovať svoje podnikateľské aktivity. V ponuke pre fyzické a právnické osoby, má viac ako 100 produktov.

V rámci sekcie životného poistenia je možné u Kooperativy uzatvoriť napr. kapitálové poistenie, kapitálové poistenie v prospech detí, investičné, dôchodkové, rizikové životné poistenie či úrazové poistenie. Ponuka neživotného poistenia je rovnako bohatá, tvorí ju cestovné poistenie, poistenie majetku a zodpovednosti, poistenie bankových produktov a poistenie motorových vozidiel (kooperativa PZP a havarijné poistenie).

V prípade záujmu si viete uzatvoriť v poisťovni Kooperativa online poistenie, bez návštevy pobočky, z pohodlia domova.

 

80+ produktov
životného a neživotného poistenia
114 pobočiek
po celom Slovensku
1,5 milióna
poistencov
25 krajín
pôsobenia skupiny Vienna Insurance Group (VIG)

Kalkulačky poistenia

Povinné zmluvné poistenie
Výpočet ceny
Havarijné poistenie
Výpočet ceny
Poistenie bývania
Výpočet ceny
Cestovné poistenie
Výpočet ceny
Zodpovednosť zamestnanca
Výpočet ceny
Potrebujete poradiť?
Naši odborníci sú vám k dispozícii každý pracovný deň
Kontakt

Základné a kontaktné údaje o poisťovni

Základné údaje

KOOPERATIVA poisťovňa, a.s. Vienna Insurance Group,
Štefanovičova 4, 816 23 Bratislava, IČO: 00 585 441,
DIČ: 2020527300, IČ DPH: SK7020000746,

Kooperativa poisťovňa kontakt +421 2 5729 9999

Kooperativa poistná udalosť

Kooperativa klientsky portál 

Kontaktné údaje