Allianz poisťovňa

248
Profil poisťovne

Allianz – Slovenská poisťovňa, a. s., je 2 najväčšou a najznámejšou univerzálnou poisťovňou na slovenskom trhu,  kde pôsobí už desiatky rokov.

Poistenie
Povinné zmluvné poistenie
Cestovné poistenie
Poistenie bývania
Havarijné poistenie
Poistenie zodpovednosti zamestnanca

Vyberte si z ponuky poistení Allianz

Divider

O poisťovni Allianz

Allianz – Slovenská poisťovňa, a. s.

 Allianz sa vyznačuje svojimi profesionálnymi službami a individuálnym prístupom k zákazníkom. Poskytuje kvalitnú starostlivosť a riešenia na mieru, ktoré vyhovujú jedinečným poistným potrebám každého klienta.

Po celom Slovensku má viac než 100 pobočiek, na ktorých poskytuje svojim klientom široké spektrum služieb a má uzatvorených viac ako 7 miliónov aktívnych poistných zmlúv.

Allianz – Slovenská poisťovňa patrí do rodiny európskej spoločnosti Allianz Societas Europaea, ktorá predstavuje jednu z najväčších a najznámejších medzinárodných poisťovní na svete. So sídlom v nemeckom Mníchove, bola založená v roku 1890. Na slovenskom trhu pôsobí od roku 2003, keď prevzala Slovenskú poisťovňu, a.s .

Poistenie v Allianz môžete uzavrieť tu:

Poskytované služby

Allianz poisťovňa poskytuje široké spektrum poistných produktov pre jednotlivcov, rodiny a podnikateľov, aby ich ochránila pred rôznymi rizikami a zabezpečila finančnú stabilitu.

Skupina Allianz pôsobí vo viac ako 70 krajinách s rozsiahlym portfóliom produktov, ktoré sa zameriavajú na tri prioritné oblasti: ochranu (Allianz cestovné poistenie, havarijné poistenie, poistenie majetku a zodpovednosti, povinné zmluvné poistenie), finančné zabezpečenie (nemocenské a životné poistenie) a zhodnocovanie investícií (dôchodkové fondy, správa aktív) .

Allianz poisťovňa umožňuje svojim klientom prostredníctvom Allianz konta prehľad uzatvorených poistných zmlúv, uzatvorenie poistenia online z pohodlia domova, zmeny osobných a kontaktných údajov, nahlásenie poistnej udalosti a vzájomnú digitálnu komunikáciu.

Zlata minca – PZP zodpovednosti z prevádzky motorových vozidiel
roka 2023
Zlata minca Havarijné poistenie
roka 2023
viac ako 7 miliónov
poistných zmlúv
70 krajín
pôsobenia skupiny Allianz

Kalkulačky poistenia

Povinné zmluvné poistenie
Výpočet ceny
Havarijné poistenie
Výpočet ceny
Poistenie bývania
Výpočet ceny
Cestovné poistenie
Výpočet ceny
Zodpovednosť zamestnanca
Výpočet ceny
Potrebujete poradiť?
Naši odborníci sú vám k dispozícii každý pracovný deň
Kontakt

Základné a kontaktné údaje o poisťovni

Základné údaje

Allianz – Slovenská poisťovňa, a. s., so sídlom Pribinova 19, 811 09 Bratislava, IČO: 00 151 700, zapísaná v Obchodnom registri vedenom Mestským súdom Bratislava III, Oddiel: Sa, Vložka č.: 196/B (ďalej aj ako „Allianz – SP“), ktorá je súčasťou skupiny Allianz, je poisťovňou vykonávajúcou poisťovaciu činnosť na základe povolenia v súlade so zákonom č. 39/2015 Z. z. o poisťovníctve a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej aj ako „zákon o poisťovníctve“).

Allianz poisťovňa kontakt +421 2 50 122 222

Allianz hlásenie poistných udalosti

Allianz klientsky portál